Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyiség(Naruto)

2011.12.17

 Mivel a sérelme és a magány szenvedett gyermekkorában, Naruto kifejlesztett egy vágy, hogy elismerjenek. Annak érdekében, hogy ez, Naruto is húzza csínyek egész falu, sőt messze, mint törekedni a címet a Hokage . Után is diplomát szerzett az akadémia, Naruto még mindig elhatározta, hogy el kell ismerni, de ahogy tette egyre több kapcsolatot másokkal, s miért akarnak válni Hokage ment változás, kevesebb köze van a vágy, az elismerés és a több köze akarja az erejét, hogy megvédje az otthoni és az emberek közel állnak hozzá. Amint a Tobi , Naruto lelkes híve a mjd a tűz , likening őt Hashirama Senju ebben a tekintetben.  Naruto megállíthatatlan elszántsággal és meghajtó erősen befolyásolja az életét körülötte, még ellenségei is érintette a empátiát. Mind Kakashi és Temari utalt Naruto elképesztő karizmája, mint "különleges erő", amely lehetővé teszi számára, hogy módosítsa a világi véleményét másokkal.

Naruto leginkább jól jellemzi a hiperaktivitás , hogy gazdag, türelmetlen, impulzív, és figyelmetlen. Szerint Kakashi, Naruto tanulja végig a testén . Ő viszonylag naiv és egyszerű, lassan megérteni elv, vagy helyzetet, és gyakran igénylő leegyszerűsített analógia annak érdekében, hogy megértsék, mi is elmagyarázta neki.  Összességében a Naruto reagál a legjobban a versenyt, és rendelkezik egy nagy mértékű bizalom magában, hangosan hirdette, hogy ő mester bármilyen technikával ő tanulás egy töredéke a szokásos időben,  , bár ő nem fog habozni, hogy kérjen segítséget, ha szüksége van rá. 
Naruto számos más különböző tulajdonságokat is. Ő örökölte catch-mondat: "Dattebayo!" (だってばよ!) Anyjától, Kushina Uzumaki , akik majd azt mondják: "(da) ttebane" ((だ)ってばね), ha izgatott, vagy frusztrált.  Azt is gyerekes bemondás tartani a pénzét egy pufók, zöld béka pénztárca is szeretettel hív: " Gama-chan ".  Ő is nagyon pimasz, és csak ritkán fizet figyelmet alaki vagy társadalmi állása. Ő szinte kizárólag eszik ramen , és gyakori vendég a Ramen Ichiraku . Ő is valami perverz, valami, amit általában a szemrehányást által Sakura, valamint Iruka, és csak egyre, így miután találkozott Jiraiya. Mosolyog közel állandó, amely során gyermekkora volt, hogy leplezze a szomorúságot az ő magányos életét. Azok, akik a legközelebb állnak hozzá képesek felismerni, amikor a mosoly nem őszinte.
Azonban, ha a helyzet úgy kívánja, vagy ha valaki kedves hozzá bajban van, Naruto nagyon súlyosak is lehetnek, és azonnal megpróbálja jön a támogatás. Ez a leggyakrabban látható a sorozat az ő kölcsönhatások a csapattársak, Sasuke Uchiha és Sakura Haruno . A Sasuke, Naruto véleményét őt, mint egy testvér, és az egész rész arra törekszik, hogy hozzátok vissza a Konoha , annak ellenére, hogy hajlandó elszakadás a faluból. A Sakura, Naruto már régóta összetörni a lány, és a Naruto tenne mindent a hatalmában, hogy ő boldog, akkor is, ha rovására saját boldogságát. Sai jelezte, hogy ez az elkötelezettség fejlődött a pont szeretet, és bár Sakura bebizonyosodott, hogy gondoskodni Naruto, ő nem viszonozza ezeket az érzéseket neki. Az anime, Naruto mondja Shizuka , hogy bár esett a Sakura, Naruto tudja, hogy az ő érzései: egyoldalú az ő része, és azt mondja, hogy bár ő soha nem viszonozza a szeretetét tartott neki, boldog volt, amíg Sakura volt boldogok. Ennek ellenére azt állítják, Sai megjegyzi, hogy a törzs hogy Sakura boldog, és abban, hogy Sasuke otthon forrása Naruto belső fájdalom. Mint Guy és Rock Lee , amikor Naruto tesz ígéretet is feltételezi, hogy a "kedves srác jelent.
Elvesztése után az ő mentora Jiraiya, beszél a saját apja, és Jiraiya gyilkos és egykori tanítványa, Nagato, Naruto jött, hogy megértsék a hátránya a bosszú, és a kívánt menteni Sasuke belőle még. Naruto is megpróbálta megállítani a Kumo -nin a szigorú, hogy bosszút Sasuke, mivel ez csak létre a ciklus a gyűlölet. Úgy tűnt, hogy Naruto volt, egyre kétségbeesetten az ő quest menteni Sasuke, ahogy volt hajlandó fizikai bántalmazás a Kumo-nin feletti értékesítés Sasuke ki, valamint leszállt térdre előtt Raikage és könyörögni Sasuke, hogy bocsánatot bűneiért. Továbbá, miután tanulás Madara az oka Sasuke gyűlölet, Naruto úgy döntött és kikiáltotta, hogy Sakura, aki megpróbálta rávenni, hogy hagyja ott a küldetést, hogy valóban megértette Sasuke most. Azt akarta menteni Sasuke, és nem csak azért, mert az ígéret tette, hogy Sakura, hanem magának. Azonban a tanulás után a Sai , hogy a többi társa volt, amelynek célja, hogy ölni Sasuke, és senki a faluban valaha is elfogadja őt ismét, Naruto szenvedett hiperventilláció miatt extrém konfliktus, hogy bemutatásra került be.
Amikor végül egyesítette a Sasuke, Naruto szimpatizált a büntetőeljárás a tetteiért, és nem volt hajlandó vissza, vagy megölni, hanem egy harmadik megoldást találni. Naruto arra a következtetésre jutott, hogy ők ketten valóban hivatott harcolni, mint Tobi megjósolta, és amikor ez történik, hiszen ő és Sasuke volt első rangú ninja, akkor nagy valószínűséggel halnak meg. Naruto teljesen kész a váll Sasuke gyűlöletet, mint egy barát, és bizonyos értelemben, az egyetlen személy, hogy nem adta fel a reményt rá. Azonban, mint a többi Konoha, Naruto végül feladta abban, hogy Sasuke vissza állampolgár a falu, mivel úgy véli, hogy a szavak már nem volt semmilyen hatása, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megértsék egymást, és belenyugodott a harc (és potenciálisan megölése) Sasuke védelme Konoha. Hogy megakadályozza magát a halál, amikor harcol Sasuke, Naruto indult képzés sajátítsák el a Nine-Tails, mondván, ő volt a futó, hogy egy jinchūriki és kész teljes " , hogy a technika ".
Naruto is kimutatták, hogy mélyen szeretni mind a szülei. Amikor találkozott apjával , és annak ellenére, hogy dühös Minato lezárására a Nine Tails-belül őt, Naruto hamar az ő haragját, és boldog és büszke arra, hogy a negyedik Hokage fia. Azt is könnyes szemmel ölelte édesanyját Kushina , amikor találkozott vele. Miután megtanulta, hogyan szüleivel találkozott, és mi történt a Nine-Tails "támadás Konoha, Naruto azt mondta anyjának, hogy ő végre megérteni, hogy a szülő szeretetét éreztem, és hogy ő nem hibás ő, vagy Minato, hanem úgy érezte, szívesen a fiuk. Amikor a negyedik Raikage bírálta, hogyan Minato állítólag a " gyermek a prófécia ", és azt állítja, hogy ő nem, amikor meghalt ellen Nine-Tails, Naruto, emlékezve, amit anyja mondott neki Minato a szeretet és a hit az ő fia, dühösen szemére a Raikage számára sértő apja, mert nem ismerem őt, és hogy a negyedik Hokage nem sikerült egyáltalán.  Naruto azt is kifejtette, hogy a negyedik Raikage annak ellenére, hogy szülei haldokló röviddel azután született, mindketten tette erős.
Kezdete óta a negyedik Shinobi világháború , és tágabb értelemben az invázió fájdalom , Naruto már sokszor gondoltam, hogy ez volt a "feladata" és a "terhet", hogy állítsa le a fájdalmat és a gyűlöletet, és hogy meg kell váll egyedül. Azonban, Itachi rámutatott arra, hogy Naruto, hogy ez a sor a gondolat, párosulva a növekvő teljesítmény, csak rávenni, hogy arrogáns. Még odáig ment, hogy azt sugallják, hogy Naruto egy napon olyan lesz, mint Madara kell azt felejtsd el a barátait. 
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 26925
Hónap: 382
Nap: 21