Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pein invázió(Naruto)

2011.12.16

 Amikor visszatért Konoha, Naruto megtudta, hogy Jiraiya halt meg a csatában az Akatsuki vezetője, Pain . Gyász sújtotta, Naruto Tsunade hibáztatta a halálát. Töltötte a nap hátralevő részében gyász elvesztése tanára, merengő fölött a tény akart Jiraiya, hogy legyen ott, amikor ő lett Hokage. Miután vigasztalta a Iruka és Shikamaru, Naruto segített megfejteni Jiraiya haldoklik üzenet. Ha a kód hibás, Naruto úgy döntött, hogy a vonat a varangyok tanulni senjutsu , tudva, hogy fájdalom jött rá, és úgy döntenek, hogy a legtöbb időt Jiraiya vette neki.

További senjutsu, Naruto képzett összehangolni a természet, ez a folyamat is felgyorsult segítségével korlátozott mennyiségű árnyék klónok. Ő gyorsan haladt át a bevezető szakaszokat és elérte a tökéletes bölcs mód , amit Jiraiya soha nem volt képes megtenni. Mivel a harmonizáló természet nem lehet megtenni a közepén csata Fukasaku megpróbált biztosítékot Naruto hogy tudta gyűjteni a természetes energia Naruto használatra. Amikor a Nine-Tails elutasított minden Fukasaku a kísérletek fúziós, Naruto kénytelen volt találni egy alternatív: a shadow klónok egy kétségbeesett kísérletet, hogy megtanulják, hogyan kell gyűjteni természetes energia mozgás közben. News of Pain támadás Konoha hamarosan elérte őket, és mozgósított a harcra.
Naruto (A Sage Mode), Fukasaku , Gamaken , Gamahiro , Gamabunta és Gamakichi hívták a Konoha központ. Naruto nem azonnal felismeri a kráter lett volna hívni, de aztán meglátta a Hokage Emlékmű a távolban. Felismerve, hogy Pain elpusztította a falut, egy feldühödött Naruto elpusztította Pain Asura Path egy Rasengan előtt lehetett támadni Tsunade. Naruto azt mondta, hogy érezte mindenki csakra kivételével, Kakashi Hatake 's megkérdezi, hogy ő el egy küldetést. Ő nem kapott választ, és megértette, hogy a sensei megölték. Naruto azt mondta Tsunade, hogy győződjön meg róla, sem a többi falusiak beavatkozott a csatában.
Pain Animal Path megidézett több állat támadni Naruto, aki a megnövekedett ereje által biztosított Sage Mode denevér őket félre az ő varangy szövetségesei. Miközben kezelni az idézést, Naruto ártalmatlanítani a Preta Path a béka Kata elkészítése előtt a gyümölcsét ő senjutsu képzés: a tökéletes Rasenshuriken. Ő vetette a támadás a fájdalom megmaradt testületek, és bővítette, amikor megközelítette őket, széteső a Human Path . Kevés a csakra, mert a támadás, Naruto volt Gamabunta csapda az Animal Path a szájában, amikor Naruto képes volt legyőzni azt a Sage Technika: egekbe szökő Serial gömbök beavatkozás nélkül a más szervek. Miután elfogyott a természetes energia és ily módon kilépett Sage Mode, Naruto volt Fukasaku megidézi az egyik árnyék klónok a hegy Myōboku . A megoldás az, hogy nem képes egy folyamatos ellátás természetes energia, ő volt néhány saját árnyékát klónok gyűjteni, hogy számára. Revitalised, Naruto megtámadta egy másik Rasenshuriken, csak a Preta Path jelenik meg, és elnyeli a támadást. Felismerve, hogy a Naraka Path kell vissza azt, Naruto koncentrált erőfeszítéseket a megszabadulni belőle. Ő elterelte a Deva Path egy ködösítés, és leszállt egy másik Sage Technika: egekbe szökő Serial gömbök a Naraka Path, tönkretegye azt.
Bár ő legyőzte négy Pain hat szervek Naruto elfogták kombinációja révén erőfeszítéseket a Deva és Preta Paths. A Preta Path felszívódik a csakra, hogy megbizonyosodjon arról már nem volt fenyegetés, de nem képes kezelni a természetes energia, a Preta Path vált egy béka-szobor, amely lehetővé teszi Naruto szabad magát. A Deva Path elfogott Naruto újra, és megölte Fukasaku amikor megpróbálta, hogy jöjjenek segíteni. Míg immobilizálásának Naruto, a Deva Path elmondta Naruto a terveit a világbékéért. Amikor Naruto nem értett egyet az ő véleményét, Jiraiya halála, hogy egy mellékterméke az, hogy a béke, a Deva Path kérte Naruto egy jobb megoldást. Mielőtt válaszolhatott volna, Hinata jött közbe. Naruto követelte meg, hogy távol marad a harc, de Hinata maradt, ahol ő állt, és bevallotta szerelmét a Naruto (nagyon sokkoló neki), és harcolt a Deva Path egy hiábavaló erőfeszítés, hogy megmentse. Amikor nyilvánvalóan meghalt, egy feldühödött Naruto robbant be a hat farkú formában .
Ő nyaklánc reagált annak érdekében, hogy elfojtani az átalakulás, de a Nine-Tails gyorsan elpusztult, és megtámadta fájdalom. Nem lehet kezelni ezt az új fenyegetést, a Deva Path visszavonult olyan helyre, ahol lehet használni Chibaku Tensei , rajzot tartalmazó Naruto. Belül a tudatalatti, Naruto gondolt Pain tervek a békére, és könyörgött, hogy valaki segítsen neki a választ. Az ő szenvedése, a Nine-Tails kísértés Naruto bízza a szívét, hogy úgy, hogy tudta elpusztítani mindent, ami volt, ami Naruto fájdalmat, ami megzavarja a pecsétet arra a pontra, ahol a nyolc farkú formában adták, törés mentes a Chibaku Tensei . Mielőtt tudta teljesen engedje el a Nine-Tails, de apja, Minato , megjelent Naruto tudatalattijában megállítani.
Minato kiderült, hogy ő tervezte a pecsétet a Nine-Tails, hogy lenyomatot magát jelenik meg, ha valaha is a pecsétet akart megtörni, a hibatűrő volna védenie a fiát. Felvette e, Naruto rájött, hogy a negyedik Hokage volt, az apja volt, és boldog, hogy végre tudja, ki az egyik szülő volt. Ő egyelőre rövid, Minato kiderült, hogy ő zárt a Nine Tails-a saját fiát, mert úgy gondolta, Naruto egy nap megtalálja használni azt végül leállítását Madara Uchiha . Megvitatták továbbá a koncepció a béke, és a Minato kiderült, hogy gyűlöletet keltett fájdalom, és hogy a ninja kell találni a módját, hogy vessen véget a gyűlölet. Míg Naruto kétségbe vonta, hogy tudott csinálni, Minato azt válaszolta, hogy azt hitte, Naruto képes lesz megtalálni a választ, és helyreállították a Nine-Tails "pecsétet, mielőtt eltűnik.
Kint Naruto kilépett a Chibaku Tensei, a Nine-Tails "hatása eltűnt, és Sage Mode miután visszatért. Ő összecsaptak egy utolsó alkalommal a dévai Path, és kihasználva az öt másodperces különbség a támadásokat, Naruto végül képes legyőzni azt a Rasengan és megnyerni a csatát. A Deva Path a csakra-vevők , Naruto megkereste Nagato , Pain alap arra, hogy végre választ a korábbi kérdésre békéről. Naruto elismerte, hogy ő gyűlölt Nagato, de visszafogott maga elég hosszú ahhoz, hogy megkérdezze, hogyan Nagato, a hallgató a Jiraiya, derült ki ilyen módon. Meghallgatását követően Nagato múltja és a háború okait vágyó, Naruto megállapodott néhány pontot, de elutasította azt az általános következtetést azzal az indokkal, hogy eltért Jiraiya eszméket. Megtörni a ciklust a gyűlölet, Naruto azt mondta Nagato és Konan annak ellenére, hogy gyűlöli őket, nem akart megölni őket.
Csodálkoztak Naruto elhatározását, hogy ő választ, Nagato azt mondta, hogy hisz a Naruto, és feléledt az egész nép megölte a Konoha, azon az áron, a saját életét. Ezzel Naruto segített Konan letölteni Nagato és Yahiko 's szervek a temetésre a Amegakure. Miután meggyőződött, hogy ő kilép Akatsuki, Konan bal Naruto egy csokor virág papír számára jelképezi az új szövetséget.
Ezután létrehozott egy emlékművet a Jiraiya és elhagyta a virágok, és egy másolatot a The Tale of a kirívóan Gutsy Shinobi egy szikla a kanji a tanár (师, shi ).
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 30096
Hónap: 437
Nap: 17