Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtévesztés és Stratégia(Naruto)

2011.12.17

 Bár a Naruto intelligencia nagyban elveszti jelentőségét a legtöbb sorozat, tudását a megtévesztés és a stratégia valójában igen magas, ami szerint a Kakashi volt köszönhető, hogy a ravasz és a képzelet, mint a régi tréfacsináló, amely lehetővé teszi neki, hogy bolond figyelmes és veszélyes jōnin szintű shinobi, mint Zabuza Momochi I. részében és még veresége S-rangú ninja, mint a Kakuzu és fájdalom a II. Ő is rendelkezik a képességét, hogy fogalmazza komplex tervek közepén a csata. Naruto stratégiák jellemzően árnyék klón, vagy rendezői ellenfele figyelmét irányába egyik klónok álcázni saját mozgását, átalakítja őket a különböző formákban (mint például a Shuriken), hogy a meglepetés támadást, vagy pedig maga is úgy tűnik, előre létrehozásával egy mintát, csak meglepni őket törés (példa erre, amikor Naruto tévesszen Neji és Kakuzu azt gondolni, az árnyék klón legtávolabb veszély volt az igazi neki, vagy variációk segítségével a Shadow Shuriken technika).

Ő megtévesztő képességek először a legjobb jelenik Team 7 első csatát Zabuza, ő jött a stratégia álcázza magát, mint a Fuma Shuriken , hogy megszabadítsa Kakashi a Zabuza a Water Prison technika . Során előkészíti a Chunin vizsga, Naruto meg is tudja, hogy mintegy Kiba érzékeny orr csapta meg vizuálisan. Tudását a megtévesztés volt látható, hogy megnőtt alatt csatát fájdalom, ami lehetővé teszi neki, hogy érvényesülnek a bonyolult és rendkívül kiszámíthatatlan sor back-up terveket, mint például átalakítja a klónok, hogy utánozzák a környezetet. Ő is használta Árnyék Shuriken technika és az átalakulás technika kapcsolja magát egy Rasenshuriken átmenetileg semlegesíteni a Preta Path, míg az igazi Rasenshuriken ment támadni a Deva Path , míg a klón megtámadta a Naraka Path felülről egy bölcs Technika: egekbe szökő Serial gömbök . Amikor Naruto elkapta a második szél ellen Nine-Tails, hogy megkerülje a gyűlölet teljesen, s rendszeresen használják a Sage Art: Sok Ultra-Big Ball egekbe szökő Serial gömbök , Szél Release: Rasenshuriken és az ő anyja csakra láncok nyomja a Nine-Tails "csakra ki teste biztonságos távolságból, hogy elnyelje, hogy az ő saját testét. Az ő harcolni a harmadik Raikage , tudva, a sebességet a Raikage nagy, ő trükkök a Raikage be elől az első Rasenshuriken, igazi szándékait, hogy használja a Nine-Tails "csakra karját átirányítani, és dobd rá hátulról . Még a második sikertelen, Naruto még mindig az, amikor-with-all, hogy megtámadják a Kage harmadik pontban üres tartomány, mielőtt is kap tisztességes alapon, hogy kikerülje. Miután beszélt a nyolc-Tails arról a csatát a harmadik Raikage azt következtetni, hogy az utóbbi sérült magát saját Nukite, és használták ezt a saját javára a becsapta a Rasengan az oldalára a karját kényszeríti a Raikage hogy felnyársal magát saját technika. Amikor megtudta, hol található a csakra vevők a Tobi 's hat Paths of Pain , rögtön alakult egy tervet azok megszüntetésére. Vizsgálat ki a Roshi , majdnem elpusztította a csakra vevőt, ha nem Han 's zavart. 
Naruto is igen innovatív, használja a klónok a mester a fejlett technikákat. A példák közé tartozik a két ember, Rasengan, három ember Rasenshuriken, a klónok elvégzésére senjutsu és a csakra karok elvégzésére farkú Beast Rasengan
Nincs Kép:P
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 27210
Hónap: 366
Nap: 26