Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konoha Történelem(Naruto)

2011.12.16

 Team Kakashi küldött egy küldetést, hogy visszatérjen Condor az ő élőhely. Amikor elérik a falu, akkor megjelenik egy vérbosszú kerül sor. Miután Naruto sikerül törölni a vendetta, egy csoport felháborodott falusi támadás őket. A közös erői team 7, Tsukado , Katazu és a Condor sikerült szerezni a győzelmet.

Team 7-én egy közös küldetést Gaara és két újonc: Korobi és Yaoki . Míg a saját küldetése, Kakashi érzékeli egy csoportja ninja követte őket. Ezek a Suna ninja küldtek, hogy megölje Gaara. Amikor Gaara volt, hogy le kell ölni a Suna Assassin kapitány , Naruto megjelenik és megmenti őt. Később azon a napon, a két csapat teljes eredeti küldetése felszámolása néhány banditák.
Miután látta Sakura jött le, amit gondol a csakra vírus , Tsunade utasítja az összes orvosi-nin , hogy tartóztassa le Naruto, azt gondolva, hogy ő a forrás. Naruto akkor tölti nap próbált menekülni számtalan orvosi-nin, akik lövöldöznek rá a Injection Shots . A végén kiderült, hogy a Naruto nem okozott a járvány, és a Sakura most volt az influenza. Amikor Naruto követel bocsánatkérést a Tsunade, ő csak azt mondja, hogy ez egy sürgősségi fúró és megköszönte neki az együtt.
Naruto, Shino Aburame , Rock Lee , és a csapat kapitánya Kotetsu Hagane határozza meg a misszió letölteni Condor a Training Ground Zero . Kezdetben Naruto egy nehéz harci Condor, aki már használhatja az alapvető ninja harci képességek, és még a fejlett technikák, mint az árnyék klón technika . A végén azonban saját árnyékát klónok bizonyul ahhoz, hogy legyőzi a Condor klónok.
Naruto, Sakura és Ino küldik Jofuku Forest átadni egy üzenetet Furofuki . Útközben voltak megkövesedett, mert egy idős hölgy a falu fogadóban azt mondta, hogy a hely kísértetjárta. Naruto sikerült mintát vesz a Jofuku virág a Lee különleges gyógyszert, amit véletlenül ivott. Ezután vívott istenség képviselő Gaara, de Naruto sikerült legyőzni. Megérkeztek a Furofuki házában, és lezárult a küldetés.
Naruto és Jiraiya elhagyta Konoha kezdeni a hároméves útra. Ahogy járni, beszélnek Naruto kell leküzdeni Sasuke Sharingan . Alatt genjutsu gyakorlatban Naruto megpróbálja megzavarni saját belső csakra áramlását, hanem, létrehoz egy hullám csakra körülötte, így üti Gamariki a fizikai világban. Leküzdeni ezt a részét a képzés, Jiraiya úgy Naruto a Genjutsu Fa Village . Miután rájött, hogy a falu vette át Kandachi , Naruto és Jiraiya úgy döntenek, hogy felszabadítsa a faluban. Segítségével a Jiraiya és Tanishi 's Chilli Pepper bomba , Naruto végül legyőzte Kandachi, s megidézi a Conch király az ő Big Ball Rasengan .
Naruto emlékszik, amikor talált egy tag nevével Kisuke ráírva. Amikor Naruto ül az ágyában, lát az ember nevű Kisuke Maboroshi ül a másik oldalon, és miután rájött ő egy "szellem", kezdi a sikoltozást. Naruto megkérdezi tőle, ki ő, de a férfi nem emlékszik. Naruto (álcázott Kisuke) betör egy találkozót érintő Konoha biztonsági rendszer és azzal vádolja Sabiru, hogy kém. Amikor Sabiru azt mondja, hogy az igazi Kisuke halott, Naruto elmenekül Kakashi és Sabiru megvalósítására. Egy ponton a hajsza, Kakashi Naruto fogott, és adott Naruto egy esélyt, hogy bizonyítani Sabiru bűnösnek a gyilkosságok Kisuke és a felesége . Amikor Sabiru bevallotta Naruto, hogy ő ölje meg a két, Kakashi meg, készek letartóztatni, de azonnal kivették a rejtett Kabuto Yakushi.
Nekobaa vállalkozókat Team 7 megszerezni a mancs betűs Nekomata ahhoz, hogy befejezze a Paw Encyclopaedia . Ellentétben Sasuke és Sakura, Naruto egy nehezen beszivárogtak a macska várat. Ő azonban, eléri a csata Sasuke és Nekomata időben, hogy megmentse őt. Miután legyőzte Nekomata, Sasuke összegyűjti a mancsát a nyomtatás és a Team 7 fejezte be küldetését.
Naruto megy ki a C-rank misszió őr a Land of Fire északi határán a betolakodóktól. Ő helyezett csapat két jōnin. Szintén a csapat egy nagyon öreg ember nevű Kosuke Maruboshi . Később a Land of Fire már beépült egy nagy csoport Iwagakure ninja. A két jōnin tartsa az ellenséget, míg a hátsó Kosuke és Naruto próbál menekülni. Ekkor az öreg azt mondja Naruto tegyen jelentést a falu a híreket. Később, amikor Kosuke megsérült, Naruto jött és megpróbálta megállítani az ellenséget. Kosuke, akkor azt mondja, még mindig képes harcolni, majd legyőzi a IWA kunoichi .
Naruto látható együtt Sasuke és Sakura kémkedett Kakashi és Hanare . Amikor okoz ág egy fa ők támaszkodva megtörni a három essen Kakashi és Hanare, aminek véletlenül megcsókolja. Később, miután kanyarodás vele, a Jōmae Village vezetője feltehetően öngyilkosságot követett el láttára a Team 7.
Naruto és a többi csapat Kakashi kapnak küldetést, hogy elhoz egy lopott arany szobor egy ember nevű Jako és csoportja a banditáktól. Röviddel azután, lerohanást a banditák, és figyelembe vissza a kincset, Naruto és Sasuke Uchiha kap sújtott Jakó a Chakra Liquid , így a kezüket kötik össze. Miután Sakura kap elfogták, ő és Sasuke vita arról, hogy megmentse, vagy folytatja a küldetést. Miután meggyőző Sasuke, hogy találkozzanak és vereség Suguro , az egyik a banditák tartott Sakura. Majd miután helyüket a többi banditák, Naruto és Sasuke legyőzni őket egyesével, de sajnos, ezek károsítják a szobor a folyamatban. A csapat most visszatér a falu Naruto panaszkodik arról, hogy sokkal tovább is kell ragadt Sasuke.
Team Kakashi, valamint a Team Asuma , elmegy egy küldetés, ahol meg kell menteni a fõnök 's unokáját egy banda főnök nevű Baji . Amikor Baji a vár beszivárgott, aki használja az árnyéka klónok harcolni ki a banditák és elborít őket. Ő akkor látta ünnepli a küldetés sikerét a többi csoportban.
Tsunade rendel Naruto és Sakura a kíséret Naho a Shizume faluban. Útközben találkoznak a büntetőjogi nevű Sadai . Naruto használja az árnyéka klónok legyőzni a csoport, de bajban legyőzte Sadai. Miután elfogták, Sasuke megérkezik és legyőzi Sadai, de továbbra is verte kíméletlenül, sok Naho a horror, de aztán megnyugtatta a Naruto, hogy Sasuke éppen megy keresztül egy durva időt, és hogy ő hozza meg neki, amint visszatér egykori önmagát.
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 27760
Hónap: 393
Nap: 17