Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Képességek(Naruto)

2011.12.17

 Elején a sorozat, az egyik csak a technikák Naruto tehet anélkül, hogy nem volt az átalakulás technika , és az ő saját eredeti változata a technika az úgynevezett Sexy technika , kreatív, de szinte teljesen felesleges elterelő technikát használt egyszerűen sokkot ő oktatók .  Az egész I. rész megtudja számos rövid hatótávolságú technikák, amelyek kiegészítik alatt két és fél éves képzés Jiraiya . Naruto is javítja tudását a többi ninja készségek, amíg az Jiraiya gyámság, több taijutsu és ninja eszközök, mint tette az I. részben azt is megtanulta, hogyan kell eloszlatni genjutsu és annak ellenére, hogy csak korlátozott képesség vele tudott ellenállni, hogy elaltat az Uchiha Itachi . Alatt II-ben kezdi a mester nagyobb hatótávolságú technikák, mint például a Wind Release: Rasenshuriken , Mini-Rasenshuriken , és csakra karok .

Az I. rész, Naruto rendszeresen jegyezni, hogy nagy potenciál, elsősorban azért, mert a Nine-Tails zárt benne. Amikor Orochimaru látta vereséget Kabuto , megpróbálta megölni Naruto való félelem miatt, amit ő lesz. Ez a potenciál mutatkozik során rész, amikor rendszeresen bizonyítja magát felveszik a versenyt az S-rangú tagjai Akatsuki . Az ő győzelme felett hat Paths of Pain szerzett neki nagy elismerés a ninja világ: Konoha falu most még úgy ő a Hokage-anyag után hallani róla, és Zetsu , miután látta a csatát, azt sugallja, Naruto lett erősebb, mint Sasuke. A továbbképzés és leigázását a Nine-Tails ő is képesek felvenni a harcot egy hasonló szintű ellen Kage mind a korábbi és jelenlegi generációs a csatatéren. Egyik klónok is kapott dicséretet szereti a Madara Uchiha abbahagyása után az egyik támadás .
Mivel leszármazottja az Uzumaki klán , Naruto örökölte hihetetlen állóképességet és a vitalitást, ami tovább fokozta a Nine-Tails. Szerint Kakashi, Naruto normális chakra szintje legalább négy alkalommal saját.  Úgy tűnik van némi tudás fūinjutsu , ahogy tudta, hogyan kell használni a pecsét legfontosabb kézhezvétele után Gerotora , és zárjuk vissza a Nine-Tails, miután külön azt a csakrát.  Jiraiya elhagyta Naruto a legfontosabb, hogy segítsen neki kitöltenie, amilyen még nem ismert technikával, amit, Naruto és Minato már dolgozik, de soha nem befejezett. Naruto kijelentette, hogy kész volt befejezni.
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 27646
Hónap: 381
Nap: 10