Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kazekage mentő (Naruto)

2011.12.16

 Amikor Naruto visszatért Konoha, a fennmaradó tagjai a Team 7-ben szervezték át Team Kakashi. Ahogy az első ügyrend, Kakashi adott nekik egy sziréna tesztet, ezúttal az egyetlen cél, hogy, hogy a harang, és hogy ő fogja használni a Sharingan ellenük. Bár képességei javultak, Naruto és Sakura még mindig nem tudja legyőzni Kakashi, és csak azzal a fenyegetéssel, hogy rontja a végén a legújabb Icha Icha regény, hogy figyelmetlen Kakashi elég hosszú ahhoz, hogy a harangok. Naruto újracsatlakoztattam a régi barátokkal, akik mind a fejlett, hogy Chunin rangú vagy magasabb, majd hallottam, hogy Gaara, az új Kazekage volt, elrabolták Akatsuki . Naruto és a Team Kakashi elindult Sunagakure hogy megmentse őt.

Érkezéskor a Sunagakure, Chiyo felvétele Team Kakashi, mint tanácsadó, és ők majd Akatsuki nyomában. Útközben találkoztak a karosszéria kétszerese Itachi Uchiha , amely részt őket a csatában. Kakashi és Naruto összeállt ahhoz, hogy legyőzze a lookalike, mielőtt folytatná rá a Akatsuki barlangjába. Ott találták Gaara testét birtokában Deidara és Sasori . Amikor Deidara elrepült a Gaara, Naruto és Kakashi követni őt, így Sasori, hogy Chiyo és Sakura. Bár kezdetben nem tudja elkapni Deidara, Kakashi tudta használni a Sharingan Mangekyō elterelni Deidara, így Naruto lehetőséget támadás őt, és letölteni Gaara. Deidara megszökött, és a Naruto és Kakashi újra együtt Sakura és Chiyo.
Bár Sakura próbálta gyógyítani Gaara, ő már meghalt, egy baleset kapcsán a Akatsuki farkú állat extrakciós folyamat . Dühítette, hogy Gaara meghalt, mert volt egy jinchūriki, amit ő soha nem kért és szenvedett, mert az ő egész élete, Naruto rögzítették ki Chiyo, aki volt lezárva az egyoldalú Shukaku be Gaara az első helyen. Ahhoz, hogy fel, mit csinált, Chiyo, segítségével Naruto, Gaara vissza vissza az életbe, a költségek a saját. Gaara felébred körül a mentési párt és a ninja a Sunagakure. Miután Chiyo temetésén, Naruto és Gaara végül kezet (Gaara ragaszkodás), jeleként annak, hogy szoros kapcsolatot. Később, Team Kakashi és csapata Guy visszatért Konoha. 
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20118
Hónap: 85
Nap: 4