Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jinchuriki Tranformáció(Naruto)

2011.12.17

 Mivel a Nine-Tails " jinchūriki , Naruto tehetséges hatalmas kínálat csakra és kitartást, amely Kakashi becslések azt, hogy százszor nagyobb, mint a saját, ha a hatás nem elfojtott.  is ad Naruto gyorsabb gyógyulást (lábadozik kisebb sérülések néhány másodpercen belül a nagyobb sérülések egy nap alatt) és mennyiségétől függően a Nine-Tails "csakra ő használja, Naruto is adott növekedését erő, a gyorsaság, és a gyógyító tényező az ilyen szintre ben felépült egy Chidori sztrájk a mellét a másodpercek. Időnként ő is adott egy közel áthatolhatatlan, róka alakú csakra burkolatot.

A pecsét hagyta kevés a Nine-Tails "csakra, hogy mindig keverednek Naruto saját. Az I. rész, Jiraiya egyszer nyilatkozott, hogy a Naruto testét túl kicsi a hajó, hogy megfelelően tartalmazza a Nine-Tails "csakra, és a teste is ösztönösen elutasítja a nagy részét is köszönhető, hogy a kár, hogy okozhat. Ebisu azt is jelentette, hogy a Naruto rossz chakra kontroll ered ez, mint egy része az ő chakra használták próbálja elnyomni a Nine-Tails saját elsöprő csakra.
A Nine-Tails "csakra először jött Naruto során életveszélyes helyzetekben, hiszen neki a Nine-Tails magát biztosítani a túlélését, de a tréning után a Jiraiya, Naruto megtanulta, hogyan léphet kapcsolatba a Nine Tails-kereslet és néhány csakra. Alternatív megoldásként, Naruto adhat a haragját, vagy frusztráció, amely lehetővé teszi a Nine-Tails kényszeríteni a befolyása rá. Attól függően, hogy mennyi jutott, a Nine-Tails "befolyása a csakra teheti Naruto elveszti az irányítást az esze, háruló egy állatot, hogy támadások bármi elérhető, valamint a káros saját testét, lassan lerövidítése ő élettartamát. Bár több módszer is kidolgoztak megszegi a befolyást Naruto (Jiraiya pecsét tag ,  és a Yamato 's Hokage-Style Hatvan éves technika - Kakuan bevitele Társaság a Bliss-Bringing Hands , ami megkönnyítette Hashirama Senju 's nyakláncot viselt Naruto előtt megsemmisítése),  Naruto egyszerűen csak ő használja a Nine-Tails "csakra, és megpróbálta nem engedi haragját a legjobb rá, de végül megpróbált több testmozgást ellenőrzést felette.
Naruto bemutató egyik új Rasengan ninjutsu az ő Nine Tails-Chakra mód.
A Nine Tails-Chakra Mode olyan formában, hogy Naruto nyert, miután külön és zárt a Nine Tails-től a csakra. Ő elérheti a csakra közvetlenül, amikor csak szüksége van rá anélkül, hogy kölcsönhatásban áll a szörnyeteg egyáltalán. Ennek során ő nyer csakra lepel, amely hasonlít a bölcs a hat Paths "sziluettje.  Ez a forma a csakra lepel ad Naruto nagy védelem, de megjegyezte, hogy lett volna veszélyes, és a küzdelem is már vége, ha egy volt ütött tiszta találatot rá. [30] Mint elődje, Mito Uzumaki , Naruto is elnyeri a Nine Tails-képessége értelemben negatív érzelmek , valamint a csakra aláírások nagyon hosszú távolságokat, miközben ő volt, belsejében egy csakra izolációs kamra a vízesés az Igazság ; valami, ami nem is a legjobb érzékelő típusú ninja képes. [31] [32] A erejét technikák annyira nagy, hogy ha már van valamilyen belső tartósságot, mint a Harmadszor Raikage , feltámadt shinobi van egy nehezen regeneráló. [33] Megmutatta maradni ebben a formában egy egész éjszakát, és a legtöbb a reggeli alatt negyedik Shinobi háború , sokkal hosszabb, mint a Sage Mode .n látta a csatát, azt sugallja, Naruto lett erősebb, mint Sasuke. A továbbképzés és leigázását a Nine-Tails ő is képesek felvenni a harcot egy hasonló szintű ellen Kage mind a korábbi és jelenlegi generációs a csatatéren. Egyik klónok is kapott dicséretet szereti a Madara Uchiha abbahagyása után az egyik támadás .
Mivel leszármazottja az Uzumaki klán , Naruto örökölte hihetetlen állóképességet és a vitalitást, ami tovább fokozta a Nine-Tails. Szerint Kakashi, Naruto normális chakra szintje legalább négy alkalommal saját.  Úgy tűnik van némi tudás fūinjutsu , ahogy tudta, hogyan kell használni a pecsét legfontosabb kézhezvétele után Gerotora , és zárjuk vissza a Nine-Tails, miután külön azt a csakrát.  Jiraiya elhagyta Naruto a legfontosabb, hogy segítsen neki kitöltenie, amilyen még nem ismert technikával, amit, Naruto és Minato már dolgozik, de soha nem befejezett. Naruto kijelentette, hogy kész volt befejezni.
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 27774
Hónap: 400
Nap: 16