Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttér(Naruto)

2011.12.17

  Naruto Szülei 4.Hokage , Minato Namikaze , és a Nine-Tails "második jinchūriki, Kushina Uzumaki . Naruto szülei nevezte el a főszereplője Jiraiya 's első könyve , így a Sannin a keresztapja. 

Előtt Naruto születését, a szülők és a harmadik Hokage tudta, hogy a pecsétet, hogy megtartották a Nine-Tails belül Kushina veszélyben lenne a törés szülés során.  Annak megakadályozása érdekében, hogy a fenyegetés Kushina vette rövid távolságra helységen kívül, hogy szülni egy biztonságos, titkos helyen, Biwako Sarutobi és Taji , mint ő szülésznő, egy pár ANBU a biztonságot, és Minato tartani a pecsét a helyén. Azonban után Kushina szült, Tobi meg és vette Naruto túszul, követelve, hogy Minato lépésre Kushina vagy megölné az újszülött gyermeket. Ezután használt ügyes elterelés kényszerítette Minato a közlekedés a baba egy biztonságosabb helyre , lehetővé téve számára, hogy elkerülje a Kushina. Mire Minato lehet beavatkozni, Tobi már sikerült elengedése a Nine-Tails.
Szerencsére Kushina (aki túlélte a kitermelés neki köszönhetően az erős vitalitás) mentette meg Minato és Naruto hozott, így a legyengült anya gondozása az alvó Naruto pedig Minato ment elleni Tobi. Menteni a falut, Minato feláldozta az életét, hogy lezárjuk a Nine-Tails belül Naruto, azt hiszik, hogy a fia egy nap szükségünk van a fenevad hatalmának, hogy legyőzze Tobi.  Hirtelen árva, Naruto maradt felnőni semmit sem az ő szülők, csak fogadás az anyja vezetéknevét, mert a Harmadik Hokage úgy gondolta, hogy ez volt a legjobb, hogy senki sem tudta, hogy kapcsolatban állt a negyedik Hokage.
Mielőtt Minato halt meg, azt kérte, hogy a falusiak a Konoha megtekintéséhez Naruto, mint egy hős, aki segített legyőzni a Nine-Tails. Azonban csak néhány a falu megbecsült kérésére, míg a legtöbb inkább rossz néven vette őt tartalmazó szörnyeteg, amely elpusztította az otthonuk. Ennek fényében, a Harmadik Hokage elrendelte, hogy senki sem beszél soha az igazságot a Naruto, remélve, hogy ezt, hogy gyermekeik nem neheztelnek rá, mint ők. A gyerekek azonban, majd a szüleik vezethet, annak ellenére, hogy nem tudta, miért. Eltekintve a harmadik Hokage, Iruka Umino volt az egyetlen, aki járt el, mint egy helyettesítő család a fiatal Naruto együtt tulajdonosa Ramen Ichiraku : Teuchi és lánya Ayame bizonyos mértékig.
Amikor Naruto találkozott először Sasuke Uchiha A Ninja Akadémia voltak illeszkedik Spar egymás ellen. Naruto izgatott volt a lehetőség, hogy legyőzze Sasuke és annyira népszerű, mint ő, de ő könnyedén megverték. A nézett Sasuke szemébe, Naruto felismerték, hogy tele voltak gyűlölettel. Amikor Iruka mondta nekik, hogy a megbékélés pecsétet, mindketten elutasították. , majd Naruto lett meghatározva legyőzni Sasuke, hogy neki a rivális. Amikor Naruto megtudta, hogy Sasuke is árva volt titokban boldog, mert nem volt az egyetlen, aki egyedül akart beszélni vele, de nem azért, mert a féltékenység. Mégis, Naruto akarta, hogy egy nap, Sasuke ismerné őt, mint egyenlő.
Néhány Kép:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A szeme

(Naruto, 2011.12.19 20:20)

Naruto olyan cuki gyerek korában

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31037
Hónap: 542
Nap: 15